Eva Longoria – rođena je 15.03.1975. godine

Atraktivna američka glumica, Eva Longoria danas proslavlja svoj rođendan. Poznata širom sveta postaje nakon što se njeno lice pojavilo u više različitih reklamnih kampanja. Takođe zahvaljujući svojoj specifičnoj lepoti Eva je bila na naslovnim stranama nekih od najčitanijih ženskih magazina kao što su Vogue, Marie Clarie i Harpers Bazaar. Žena vrlo upečatljive lepote, stila i senzualnosti. Potpuno je zavrtela pamet muškarcima širom sveta svojom nesvakidašnjom pojavom.

Ženski deo populacije pratio ju je u TV seriji „Očajne domaćice“. Igrajući ulogu Galbrijele Solis, Eva je pokazala da u isto vreme ume da bude prava dama, oličenje ženstvenosti i krajnje neurotična slabašna domaćica. Eva je najmlađa od 4 sestre Longoria. Odrasla je na ranču u blizini Corpus Christija u Teksasu. Po završetku škole i dobijanju diplome iz kineziologije, Eva se odlučuje da krene stopala glume. Nastupala je u takmičenju koje ju je odvelo do Los Anđelesa. Tada je dobila priliku da igra u dvema TV serijama – „The young and restless“ i „General Hospital“.

S razlogom Eva nosi epitet jedne od najlepših žena sveta. Dovoljan je samo jedan njen pogled i osmeh da Vam u potpunosti otopi srce. Eva je bila u braku sa popularnim NBA košarkašem Tonijem Parkerom.

Pošaljite komentar