Emily Deschanel – rođena je 11.10. 1976. godine

Sve popularnija američka glumica Emili Dešanel danas proslavlja svoj rođendan. Svetsku slavu i pomenutu popularnost stekla je glavnom ulogom u popularnoj TV seriji „Bones“, tumačeći lik forenzičkog antropologa doktorke Temperans Brenan. Snažnu ličnost, kakva jeste i u privatnom životu prenela je i na lik koji tumači u ovoj seriji, osveživši za promenu serije ovakvog tipa. Svi oni koji su imali prilike da je prate mogli su osetiti u vazduhu surovu realnost, istinu i neulepšavanje teških situacija u kojima se Emily u ulozi dr Brenen našla.

Kroz celu seriju se oseti nezadrživa privlačnost između nje i lika koji tumači glavnu mušku ulogu, iako joj dr Brenen svojeglavo na sebi svojstven način odoleva, čineći pri tom ovo TV ostvarenje još zanimljivijim. Držeći se isključivo proverenih i dokazanih činjenica sa naučne tačke gledišta, dr Brenan pokušava ljubav i emocije takođe da sagleda sa te strane, delujući i pomalo luckasto, što njenom liku daje još veći šarm.

Emily potiče iz porodice koja je okrenuta ka filmu. Njen otac je filmski snimatelj, majka joj je glumica a starija sestra takođe se bavi glumom. Samim tim nije iznenađujuća njena velika ljubav prema filmskom platnu i kameri.Pošaljite komentar