Kat Von D – rođena je 08.03.1982. godine

Najpopularniji tatu umetnik 21. veka na teritoriji SAD, Katherine von Drachenberg, poznatija kao Kat Von D, danas proslavlja svoj rođendan. Veliko ime kako na prostoru Amerike tako i širom Evrope kada je tatu scena u pitanju. Kat je istovremeno tatu majstor, model i muzičar. Najvećem broju ljudi sa naših prostora poznata je po pojavi u TV ostvarenju LA ink. Amerikanka kod koje pola nacije želi da se tetovira, vrlo je specifična što se načina svog rada tiče, ali i celokupne pojave. Živi, radi i diše za umetnost.

Ova izrazito atraktivna crnka je veliki borac za prava životinja i predani vegan. Dva puta je za malo stala na ludi kamen. Bila je verena za motociklistu Džesi Džejmsa, kao i za Džoela Zimermana. Međutim izgleda da Kat još uvek nije pronašla onog pravog. Osim veoma uspešne karijere tatu majstora, Kat je pokrenula i svoju liniju šminke za Sephora parfimerije. Svake godine imamo priliku da vidimo njenu novu kolekciju. Svakodnevno njen Instragram profil se puni rečima hvale i podrške njenih fanova.

Takođe Kat je nedavno pokrenula i svoju modnu liniju, otvorila galeriju u kojoj su istaknuti vrlo zanimljivi radovi i snimila dve pesme sa jednim gothic rock bendom.

Pošaljite komentar