Ozzy Ozbourne – rođen je 03.12.1948. godine

Džon Majkl Ozborn danas proslavlja svoj rođendan. Glavni vokal engleskog hevi metal benda Back Sabbath, poznati kao Ozi Ozborn godinama važi za jednu od najkontraverznijih ličnosti muzičkog sveta. Veliko ime u hevi metal svetu, Ozi se takođe proslavio i kao solo muzičar, a od 2002. godine imamo priliku da njegov i život njegove porodice pratimo putem malih ekrana, odnosno u rijaliti šou, pod nazivimo „Ozbornovi“. Legendarni pevač publici je poznat još pod imenom „Princ tame“, zbog svog dark stila koji praktikuje i van nastupa na svetskoj muzičkoj sceni.

Može se slobodno reći da Ozi živi istinskim životom pravog metalca. Ova metal ikona tokom svog života je prošla i isprobala sve i svašta – drogu, alkohol, život na samoj ivici, pa kako i sam kaže nije mu jasno kako je i dalje živ. Hapšenja, pokušaji samoubistva, ubistva, saobraćajne nesreće, razni skandali i eksplicitni nastupi, samo su deo njegove karijere. Iza sebe Ozi ima dva braka. Prvi sa Telmom Ris sa kojom ima dvoje dece, a drugi sa Šeron, njegovom sadašnjom suprugom sa kojim takođe ima dvoje dece.

O samom sebi ne govori pohvalno kada je u pitanju njegova uloga oca i muža, ali je zbog nekog i sebi i drugima nepoznatog razloga, omiljena ličnost u njihovim životima.

Pošaljite komentar