Tedora je ushićeno dotrčala do roditelja posle skoro dva sata neprestane akcije sa svojim drugarima i rekla da joj je to „najbolji rođendan do sada“. Njena proslava održana je prošle nedelje u gimnastičkom klubu Pobednik gde su od skoro počele da se održavaju proslave sportskih rođendana. Uz posebno osmišljen program Teodora i njeni drugari su trčali, preskakali prepreke, prevrtali se na strunjačama i takmičili u raznim izazovima. Sve njih su usmeravali stručni treneri koji se bave baš decom i motrili na svaki njihov korak.

Zbog toga su roditelji i ostali gosti mogli da se opuste uz piće i kafu i da ne brinu da li su deca dobro. Naravno, postoji i poseban deo za njih, odvojen od dela gde su deca u njihovim avanturama.

Ono što je najbolje kod ovih rođendana, kako nam kažu roditelji, je to što su deca aktivirana „od glave do pete“ i fizički i mentalno i ni u jednom trenutku im nije dosadno. Sve vreme se u igrama koriste gimnastičke sprave, u skladu sa dečijim uzrastom, ili neki drugi rekviziti. Na kraju rođendana tu je obavezna torta sa svećicama.

Ovakav vid proslave je sve više popularan i u inostranstvu, a sada i kod nas. Pre svega jer uz zdravu aktivnost deca provedu ispunjeno i zanimljivo vreme.

Rezervišite odmah Vaš termin ako Vam se dopao Teodorin rođendan: 065/8 555 222 - prof Zoran Vranov.

Submit Your Comment