U gimnastičkom klubu Pobednik je uvedena od skoro jedna zanimljivost – rođendanske sportske žurke! Možda Vam ovo zvuči neobično, ali kako su se proveli mogu Vam potvrditi mnogobrojni mališani, među kojima je i Ana V. koja je proslavila svoj 8. rođendan ovde pre nekoliko dana. 

Kako baš „sportski“ rođendan? Pa jednostavno. Iskusni treneri gimnastičkog kluba Pobednik osmislili su fantastičan program u kome se kroz razne igre u koje su uključene prave vežbe i sportske aktivnosti deca zabavljaju, igraju i druže. Tu su razna preskakanja, provlačenja, takmičenja u izdržljivosti, brzini, uz korišćenje pravih gimnastičkih sprava i rekvizita. 

Za roditelje je obezbeđen deo gde mogu da na miru popiju piće, ispričaju se sa svojim gostima, a da pri tom ne ustaju svaki čas da proveravaju „šta rade deca“. To je prepušteno sjajnim trenerima koji se brinu o svakom momentu. 

Ana je na kraju rođendana duvala rođendanske svećice na torti uz ushićeno prepričavanje zabave i aktivnosti koje su imali u proteklom vremenu.

Ako Vam se dopao Anin rođendan pozovite nas: 065/8 555 222 - prof Zoran Vranov.

Submit Your Comment