Prošli petak u gimnastičkom klubu Pobednik proslavio je rođendan Marko P. sa svojim drugarima iz vrtića. To je bila jedna prava avantura za mališane koji su skoro bez odmora trčali i prevrtali se po strunjačama, spravama, takmičili se u preskakanju, provlačenju, trčanju, uz mnogobrojne zanimljive rekvizite. U svemu tome usmeravali su ih stručni treneri ovog kluba, sa iskustvom u bavljenju ovim dečijim uzrastom, koji su im smislili fantastične igre. 

Ovakav vid proslave rođendana od skoro je uveden u gimnastičkom klubu Pobednik i naišao je na sjajan odziv roditelja i dece. Pored zabave koja im je pružena, deca su sve vreme aktivna fizički na pravi način i to im omogućava zdrav način druženja. Naravno, i za roditelje postoji poseban deo, gde su smešteni i mogu na miru da se opuste sa svojim prijateljima, ne brinući za decu koja su neprestano pod nadzorom dobrih trenera.

Na kraju rođendana, tu je i obavezna torta sa svećicama, sokovi, a u međuvremenu i neka slana zakuska. Sve to može da se dogovori sa organizatorima i da se obezbedi i ranije, a najvažnije je što je deci sve vreme pažnja usmerena na nešto pozitivno, aktivno i kreativno. Uz zanimljive igre i vežbe, deca stiču prve utiske o sportu i o zajedničkim postignućima.

Dođite i uverite se gde je najbolji provod!

Submit Your Comment