Todor Kovčić 18.9.2016.

Todor je slavio svoj šesti rođendan kod nas u nedelju 18. septembra od 15h do 17h. Njegov rođendan je bio prijatno iznenađenje za sve pozvane drugare koji su po prvi put prisustvovali ovakvom vidu proslave.

GK “Pobednik“ se potrudio da iskombinuje sve ono što mališani vole, a to su: kretanje, takmičenje, izazov, učenje i zabavu. Kroz pažljivo osmišljene programe koji su prilagođeni uzrastu slavljenika i njegovih drugara deca su dobila sve što im treba. Kroz jedinstvene poligone spretnosti koji uključuju osnovne gimnastičke vežbe, deca su na ovom rođendanu vežbala koordinaciju pokreta i orijentaciju u prostoru.

Dva licencirana trenera sa dugogodišnjim iskustvom u radu sa decom su bili zaduženi za animaciju i koordiniranje dece na spravama. Oni su konstruktivno osmislili poligone za decu gde je svako od prisutnih imao priliku da isproba i nauči nove veštine.

U posebnom delu predviđenom za hranu i piće su bili smešteni roditelji. Obzirom da je deci bila maksimalno okupirana pažnja, roditelji su imali priliku da uz prijatno ćaskanje sa dragim ljudima popiju piće i opuste se. Pizza je sve vreme bila servirana na stolovima i deca su mogla slobodno da jedu. Nakon završene igre, a pred kraj rođendana je organizovano duvanje svećica. Cika i vriska srećne dece preplavila je celu halu. Nakon što su pojeli po parče torte, a neki i dva, srećna i zadovoljna deca su krenula kući sa svojim roditeljima, ushićeno im objašnjavajući kako je izgledao svaki skok ili kolut koji su napravili.

Ukoliko vam se svideo Todorov rođendan i želite nezaboravnu rođendansku zabavu za Vaše dete kontaktirajte nas na mobilni telefon 065 8 555 222 i zakažite termin za najzdraviji provod u gradu!

Pošaljite komentar