Da li vam je dosadila ista proslava rođendana svake godine? Hrana, piće, torta, baloni i poneka igra koju vodi animator u rođendaonici već je postalo nešto što se ponavlja iz godine u godinu. Mi imamo za Vas nešto sasvim novo i iznad svega zanimljivo i dinamično.

GK „Pobednik“  je osmislio poseban program u kome se nalaze sve one aktivnosti koje mališani inače vole, a prilagođeni su uzrastu deteta. To je nešto što je izazov za svakog malog slavljenika jer je u program uključeno kretanje, takmičenje, učenje i zabava. Uz različite gimnastičke sprave, poligone i vežbe posebno osmišljene za tu priliku, slavljenik uživa sa svojim drugarima i ne samo proslavlja interesatno svoj rođendan, nego i uči kako da se orijentiše u prostoru i iskoristi najbolje svoje fizičke mogućnosti.

Ukoliko Vam se čini da je ovo prava stvar za Vas kontaktirajte nas na broj telefona 065 8555 222 i pružite svojim mališanima najzdraviji rođendanski provod!

Sa decom tokom proslave rade dva licencirana i iskusna trenera koja sve vreme usmeravaju mališane na aktivnosti, animiraju ih i vode kroz poduhvate na različitim spravama. Svaka od aktivnosti je posebno osmišljena i na raspolaganju da se proba i za svakog postoji nešto što mu najviše odgovara, a pažnja se posebno usmerava na grupne igre koje podstiču takmičarski duh i zajedništvo.

Naravno, nismo zaboravili ni roditelje. Za njih postoji posebno predviđeni deo sa hranom i pićem gde mogu da se opuste i popričaju sa svojim gostima, ne brinući za decu kojima je pažnja sve vreme usmerena zanimljive aktivnosti. Oni samo povremeno dođu da gricnu poneki omiljeni slaniš i popiju sok. Tu je i centralni deo proslave, čuvena torta sa svećicama koja će mališanima dati malo predaha i momenat da prepričaju šta su doživeli proteklih sati. 

Provedite nezaboravno vesele i dinamične trenutke u gimnastičkom klubu „Pobednik“!Pošaljite komentar