Dušan Vranov 28.8.2016.

Dušan Vranov je proslavio svoj peti rođendan u nedelju 28. avgusta od 15h do 17h. Na rođendanu su u centru dečije pažnje bili poligoni spretnosti na kojima su klinci vežbali koordinaciju pokreta i orjentaciju u prostoru. Deca su za vreme proslave rođendana bila pod budnim okom dva iskusna trenera sa DIF-a, koji su vodili računa da ih koordinišu, postavljaju im zadatke, kao i da ih pravilno usmeravaju prilikom izvođenja određenih vežbi. 

Vežbe koje su deca radila su bile prilagođene njihovom uzrastu i potrebama. Skakanje na trambolini za svako dete predstavlja sreću i radost. Prisutni su bili oduševljeni velikom trambolinom. Osim toga, na raspolaganju su im bile i sve druge profesionalne sprave namenjene za igru i vežbanje.

GK “Pobednik“ se potrudio da iskombinuje sve ono što mališani vole, a to su: kretanje, takmičenje, izazov, učenje i zabavu. Kroz pažljivo osmišljene programe koji su bili prilagođeni uzrastu slavljenika i njegovih drugara deca su dobila najbolje od jednog rođendana. Kroz jedinstvene poligone spretnosti koji uključuju osnovne gimnastičke vežbe, deca su vežbala koordinaciju pokreta i orijentaciju u prostoru kroz koju se rodilo interesovanje među pojedincima za sport i sportska druženja.

Roditelji su u odvojenom delu sa hranom i pićem mogli da uživaju tokom celog rođendana u prijatnom ćaskanju sa prijateljima. Omiljeni slaniš Pizza je bio jedini razlog zbog kojeg je po neko dete došlo do svojih roditelja.

Pred kraj rođendana su se svi prisutni okupili oko rođendanske torte kako bi slavljeniku otpevali rođendansku pesmu i poželeli mu još mnogo srećnih i lepih rođendana. Nakon završene proslave svi su puni utisaka krenuli ka svojim kućama. Neki od roditelja su bili iznenađeni veštinama i sposobnostima njihove dece što je rezultiralo upisom na na časove gimnastike.

Ukoliko vam se svideo Dušanov rođendan i želite nezaboravnu rođendansku zabavu za Vaše dete kontaktirajte nas na mobilni telefon 065 8 555 222 i zakažite termin za najzdraviji provod u gradu!

Pošaljite komentar