Svaki rođendan je za mališane nešto što oni sa radošću očekuju i žele da bude uvek nešto novo i zabavno. Roditelji su često pretrpani obavezama i ne stižu da osmisle baš svaki trenutak za svoje slavljenike.

Zato je gimnastički klub Pobednik  osmislio interesantan program u kome se nalaze sve one aktivnosti koje mališani mnogo vole i prilagođeni su njihovim potrebama. To je pravi izazov za svakog malog slavljenika jer je pre svega dinamično i zabavno,a u program je uključeno kretanje, takmičenje, učenje i zabava. Uz različite gimnastičke sprave, poligone i vežbe posebno kreirane za tu priliku, slavljenici će se divno provesti sa svojim drugarima i pored toga naučiti čak kako se koriste gimnastičke sprave i iskoristiti maksimalno svoje mogućnosti.

Sa decom tokom proslave rade dva iskusna trenera koji usmeravaju mališane, animiraju ih i vode kroz aktivnosti na različitim spravama. 

 Za rodtelje postoji poseban deo sa hranom i pićem gde mogu da se opuste i popričaju sa svojim prijateljima jer su deca na sigurnom, uz proverene trenere i u svom zabavnom svetu. Deca najčešće samo povremeno dođu da pojedu picu ili neki drugi slaniš  i popiju sok. Na kraju proslave, za slavljenike i njihove drugare stiže i lepa torta sa svećicama.

Čeka Vas prava mala avantura u gimnastičkom klubu Pobednik!

Kontaktirajte nas na broj telefona 065 8555 222. Dobro došli!

Pošaljite komentar