U subotu od 15h do 17h u gimnastičkom klubu Pobednik imali smo veliku proslavu. MIlica je slavila svoj 7 rođendan, a sve drugarice i drugari iz škole i ostali gosti bili su prijatno iznenađeni  ambijentom i aktivnostima tokom proslave. GK “Pobednik“ je osmislio jednu potpuno drugačiju proslavu sa svim onim što mališani vole, a to su: kretanje, takmičenje, izazov, učenje i zabava. Ne samo da su dobili zabavne momente, nego i veoma fizički korisne. Kroz različite poligone i vežbe svi drugari su mogli da se oprobaju na različitim spravama i u različitim izazovima. Dva iskusna trenera, koji pre svega rade sa decom, su bili zaduženi za animaciju i koordiniranje dece na spravama.

Roditelji su u posebnom delu namenjenom njima, mogli da uživaju u hrani i piću jer je deci bila maksimalno okupirana pažnja, tako da su i oni imali priliku da uz prijatno ćaskanje sa dragim ljudima popiju piće i opuste se. Deca su prilazila samo za poneko parče pice ili za sok i to samo na kratko, da ne bi propustila sjajnu zabavu. Pred kraj rođendana je organizovano duvanje svećica i rođendanska torta, kad su mališani ushićeno prepričavali njihovu malu avanturu.

Ako Vam se dopala Milicina proslava i želite istu takvu zabavu za Vaše dete, kontaktirajte nas na mobilni telefon 065 8 555 222 i zakažite termin za sjajan provod!

  

Pošaljite komentar