Proslava rođendana je uvek nešto posebno u životu svakog mališana i zato je gimnastički klub Pobednik uveo nešto potpuno novo i zanimljivo. Proslavu sportskog rođendana uz osmišljen program u skladu sa uzrastima dece.

David je skoro napunio 12 godina i pozvao je drugare da proslave na jedan neobičan način. Proslava se održala u gimnastičkom klubu Pobednik uz neverovatne avanture po gimnastičkim spravama, kreativne igre i takmičenja, sve uz podršku i animaciju pravih sportskih trenera iz kluba. Te sve igre ujedno su i prave vežbe, koje utiču odlično na dečiju orijentaciju u prostoru, okretnost, izdržljivost i razgibavanje. Šta ćete bolju proslavu od zabave udružene sa zdravim aktivnostima. Deca su sve vreme bila fokusirana na trenere koji su ih podsticali i usmeravali, a i jedni na druge u raznim takmičenjima i izazovima. Poseban deo sale namenjen je roditeljima i drugim gostima, koji su se sjajno opustili jer nisu morali da motre na svaki dečiji pokret. Za to su bili zaduženi treneri koji imaju iskustvo baš u radu sa decom i koji sve vreme i paze na njih. 

Ovakav vid proslave je u svetu sve više popularan, a i kod nas se polako uvodi. Gimnastički klub Pobednik je to prvi uveo, baš zbog znanja o tome koliko svaka aktivnost može pozitivno da deluje na dečije telo i psihu i koliko i proslave ne moraju i ne treba da budu samo hrana, piće i video igrice. Ovde deca uključuju i telo i um u rešavanju zadataka i raznim izazovima i sami uče kako da savlađuju prepreke.

Na kraju rođendana je stigla i velika torta sa svećicama i David i drugari su uzbuđeno prepričavali šta su sve doživeli na interesantnim spravama i u raznim igrama.

Dođite da zajedno proslavimo i smišljamo nove avanture!

Ako Vam se dopada ovakva proslava, pozovite nas: 065/8 555 222 - prof Zoran Vranov.

Pošaljite komentar